Version 10

Tio versioner och nästan två år senare. Manuset är klart!

Idag skrev jag klart första version av manuset av min kortfilm som jag är 100% nöjd med. Nu kan jag äntligen släppa den ut i stora världen, så att den kan fortsätta utvecklas hela vägen till inspelning och in i klipprummet. Det är en fantastisk känsla. Att göra nått helt själv, vara nöjd med det och få dela med sig av det till andra.

Nu går vi in i fas två. Det är en jobbig fas då jag kommer få mycket kritik, frågetecken och många ”men”. Jag kommer gå i försvarsställning, skydda mitt verk skoningslöst. Tills jag ger mig och inser att all konstruktiv kritik är bra kritik. Bra för mig, bra för filmen.

Mer info följer. Nu ska det firas med lite sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *