Inte mig själv

Det är nått med mig. Trots att inget egentligen har hänt eller är annorlunda från veckan innan så kan jag inte hjälpa att känna mig…arg. Hela tiden. Och då menar jag inte att jag går och tänker på nått som gör mig upprörd eller har ett hat mot någon specifik person. Jag är bara arg hela tiden och jag vet inte varför.

Idag på jobbet satt jag med massa härliga människor på lunchen och pratade som vanligt. Men istället för att njuta av stunden som jag brukar fanns det nått i mig som bara vill komma ut. En irritation. Här om dagen skällde jag i stort sett ut en kille som ringde från Nordea för att jag inte fick lån till en lägenhet. Visst jag var arg över det, men så som jag gjorde det har jag aldrig gjort innan. Jag skiter helt i om folk uppfattar mig som elak eller dryg och jag säger det jag tänker, och jag reflekterar inte på vad jag har sagt.

Varför är jag så arg? Är det nått i mig som har gått sönder eller är jag förändrad till det här?

Jag vill inte vara elak. Jag vill inte vara arg. Men just nu är jag inte mig själv.